Yritystarina; sana meistä ennen, nyt ja tulevaisuudessa

Kuljetusapu Kimmo Taipale Oy

Kuljetusliikkeemme juuret juontavat aina vuoteen 1965, jolloin isäni aloitti kuljetusalalla. Toinen polvi kasvoi alalle jo nuorena, ja kun isän kuljetusliike lopetti toimintansa, haluttiin kuljetusperintöä jatkaa. Näin perustettiin Kuljetusapu Kimmo Taipale vuonna 1993.
Alkuun toimimme yhdellä autolla, mutta kysynnän kasvaessa kasvoimme mekin. Tavoitteemme on alusta asti ollut hallittu liiketoiminnan kasvattaminen, joka sai harppauksen vuonna 2007 kun aloitimme leipomokuljetusten yhteisjakelun Keski-Suomessa. Yrityksen toiminnassa seuraava merkittävä virstanpylväs on vuosi 2012, jolloin yritysmuoto vaihdettiin osakeyhtiöksi.

Kuljetuksissa korostamme kustannustehokkuutta asiakkaan etu edellä

Arvoissamme korostuvat oikeudenmukaisuus, rehellisyys ja luotettavuus - yhteistyö kanssamme on helppoa ja turvallista. Voimme ylpeinä kertoa, että useat asiakassuhteemme ovat kestäneet tähän päivään mennessä jopa 10–15 vuotta, sillä sitoudumme jokaiseen asiakkuuteen kuin se olisi ainoamme.
kimmo taipale 30 vuotta
Yrityksen arvot ja toimintatapa on joka päivä läsnä tiimin työskentelyssä. Kuljettajamme ja ajojärjestelijämme ovat kokeneita ammattilaisia, joiden kanssa työskentely on antoisaa ja sujuvaa. Pyrimme olemaan työnantajina rehellisiä ja läpinäkyviä, sillä tiedämme että hyvinvoiva ja ammattitaitoinen työyhteisö on avain onnistumiseen.
Tulevaisuudessa haluamme tarjota laadukkaita ja kustannustehokkaita kuljetuspalveluita KeskiSuomen alueella sekä ympäri Suomen. Seuraava suurempi askel on kehittää toimintaamme ekologisemmaksi päivittämällä kuljetuskalustoa sähkö- ja kaasuautoihin. Laaja verkosto yhteistyökumppaneita ympäri Suomea mahdollistaa toiminnan kasvattamisen, sekä nopeat ja luotettavat kuljetuspalvelut koko maan kattavasti.
kimmo taipale 30 vuotta

Ole osa meidän 30-vuotista menestystämme

Marraskuussa 2023 juhlimme yhtiömme henkilökunnan kanssa 30-vuotista taivalta kuljetusalalla. Voimme ylpeinä katsoa taaksepäin jo käytyä matkaa, sekä nähdä mihin se tulee meidät vielä kantamaan tulevaisuudessa.