Sopimuskuljetukset luotettavasti ja sujuvasti

Sopimuskuljetukset Jyväskylä
ja Keski-Suomi

Sopimuskuljetus on usein paras valinta kuljetustarpeen ollessa pidempiaikaista tai usein toistuvaa. Kun kuljetuksesta huolehtii luotettava logistiikkakumppani, sujuvat kuljetukset vaivattomasti paikasta toiseen ja varmasti ajallaan.
Paljon toimituksia tilaavan yrityksen kannattaa etsiä itselleen hyvö logistiikkakumppani - sopimuskuljetuksen etuna on, että sama yritys hoitaa kuljetukset säännöllisesti, jolloin toimintatavat tulevat selkeiksi. Tämä tekee kuljetuksista tehokkaampia ja on molemmille osapuolille taloudellisempaa.
sopimuskuljetukset jyväskylä

Anna osaavan logistiikkakumppanin hoitaa yrityksenne sopimuskuljetukset

Sopimuskuljetuksissa hinta ja reitit voidaan määritellä etukäteen, jolloin se on kaikista kustannustehokkain vaihtoehto säännöllisiin kuljetustarpeisiin. Pohjoismaisessa tutkimuksessa yritysten logistiikkakumppani on alati suuremmassa roolissa kannattavuutta arvioitaessa; maanlaajuisten toimitusten lisääntyessä ja erikoiskuljetusten tarpeen kasvaessa on aina vain tärkeämpää tehdä kestäviä valintoja.
Ajamme paljon sopimuskuljetuksia, kuten esimerkiksi lähettikuljetuksia, elintarvikkeiden kylmäkuljetuksia, varaosien sekä rakennustavaroiden kuljetuksia. Monipuolinen kalustomme taipuu kaikenlaisiin kuljetustarpeisiin.
Yrityksemme on perustettu vuonna 1993, joten meillä on vahvaa näkemystä ja kokemusta siitä, miten hoidamme kuljetukset kustannustehokkaasti, aina asiakkaan etu huomioiden. Arvoihimme kuuluvat rehellisyys ja luotettavuus, joten kanssamme on aina helppoa ja turvallista asioida.

Luotettavat ja ammattitaitoiset sopimuskuljetukset Jyväskylästä käsin koko Suomeen

Kuljetusliikkeemme hoitaa sopimuskuljetukset luotettavasti Jyväskylästä käsin koko Keski-Suomen alueelle. Kauttamme saat tarvittaessa myös koko Suomen kattavat kuljetuspalvelut, kuten kotimaan runko- ja jakelukuljetukset. Kuljetuspalvelumme toimii asiakkaan ehdoilla eli räätälöimme palvelun sisällön aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi.
Koulutettu henkilöstömme, jolla on kattavasti kokemusta raskaan kaluston kuljetuksista, pitää huolta kuormastasi sen lastauksesta purkuun saakka. Ajamme sopimuskuljetukset ajantasaisella kalustolla, joten voit olla varma siitä, että toimituksesi on turvallisesti perillä joka kerta.
Tavarakuljetusten hallitseminen on helppoa, kun on luotettava logistiikkakumppani, joka tietää yrityksenne toimintatavat.
Ota yhteyttä niin räätälöidään juuri teille sopivat kuljetukset!
kimmo taipale