Sopimuskuljetukset 

Sopimuskuljetukset Jyväskylä ja Keski-Suomi

Kuljetustarpeen ollessa pidempiaikaista tai usein toistuvaa, on sopimuskuljetus usein paras valinta. Kun kuljetuksesta huolehtii luotettava logistiikkakumppani, sujuvat kuljetukset vaivattomasti paikasta toiseen ja varmasti ajallaan. Sopimuskuljetuksen etuna on, että sama yritys hoitaa kuljetukset säännöllisesti, jolloin toimintatavat tulevat selkeiksi. Tämä tekee kuljetuksista tehokkaampia ja on molemmille osapuolille taloudellisempaa.

Ajamme paljon sopimuskuljetuksia, kuten lähettikuljetuksia, elintarvikkeiden, varaosien sekä rakennustavaroiden kuljetuksia. Yrityksemme on perustettu vuonna 1993, joten meillä on vahvaa näkemystä ja kokemusta siitä, miten hoidamme kuljetukset kustannustehokkaasti, aina asiakkaan etu huomioiden. Arvoihimme kuuluvat rehellisyys ja luotettavuus, joten kanssamme on aina helppoa ja turvallista asioida.

Pyydä tarjous

Luotettavat ja ammattitaitoiset sopimuskuljetukset Jyväskylään ja muualle Keski-Suomeen

Kuljetusliikkeemme hoitaa sopimuskuljetukset luotettavasti Jyväskylästä käsin koko Keski-Suomen alueelle. Kauttamme saat tarvittaessa myös koko Suomen kattavat kuljetuspalvelut. Kuljetuspalvelumme toimii asiakkaan ehdoilla eli räätälöimme palvelun sisällön aina asiakkaan tarpeita vastaavaksi.

Koulutettu henkilöstömme, jolla on kattavasti kokemusta raskaan kaluston kuljetuksista, pitää huolta kuormastasi sen lastauksesta purkuun saakka. Ajamme sopimuskuljetukset ajantasaisella kalustolla, joten voit olla varma siitä, että toimituksesi on turvallisesti perillä joka kerta.

Tavarakuljetusten hallitseminen on helppoa, kun on luotettava logistiikkakumppani, joka tietää yrityksenne toimintatavat.

Ota yhteyttä niin räätälöidään juuri teille sopivat kuljetukset!