Jakelukuljetukset kaikkiin tarpeisiin

Jakelukuljetukset Jyväskylä

Tarjoamme jakelukuljetusta monipuolisiin kuljetustarpeisiin. Olipa tarpeesi rakennustarvikekuljetus, varaosakuljetus, elintarvikkeiden kylmäkuljetus tai mikä tahansa, tarjoamme luotettavat ratkaisut kuljetukseesi.
Ajamme paikallisjakelupalveluita asiakkaan terminaalista tai jakelukeskuksesta sopimuksen mukaisella kalustolla. Ammattitaitoiset kuljettajamme huolehtivat sovitun aikataulun noudattamisesta ja kuljettavat jakelut tehokkaasti kohteisiinsa.
Jakelukuljetukset Jyväskylä
Ajamme kuutena päivänä viikossa jokaiseen kuntakeskukseen Keski-Suomen alueella maanantaista lauantaihin. Palvelemme asiakkaitamme myös lyhyellä varoitusajalla.
Räätälöimme aina lähettäjän ja jakelukohteiden välille tarkasti aikataulutetut reitit. Säännöllisiin ja toistuviin kuljetuksiin annamme mielellämme sinulle oman tarjouksen sopimuskuljetuksesta. Yhteisjakelua tarjoamme pienille ja suurille kuljetuserille – meiltä luonnistuu nouto ja jakelu perille saman päivän aikana.
Olemme liikkeellä sinun tarpeittesi mukaisesti. Laajasta kalustostamme löytyy sekä pakettiautoja että kuorma-autoja – aina 26 tonniin saakka.

Ketterä ja nopea logistiikkakumppani

Tahdomme olla aina vastuullinen, rehellinen ja luotettava toimija. Se, mikä luvataan, se pidetään! Ottaessasi meidät logistiikkakumppaniksesi, voit luottaa siihen, että toimitamme kuljetukset perille ketterästi ja nopeasti.
Palvelemme asiakkaitamme jakeluautoillamme pääasiallisesti Keski-Suomen alueella, mutta tarvittaessa pystymme toimittamaan tavaraa myös muualle Suomeen. Toimitamme kuljetukset aina asiakkaan kanssa sovittuun aikaan ja paikkaan.
Kauttamme onnistuvat myös metallin, puun ja renkaiden keräily Hiabilla varustetulla kuorma-autolla ja peräkärryllä, myös konekuljetukset vaihtolavalaitteistolla.
Ketterä ja nopea logistiikkakumppani