Kuljetusliike joka toimii 30 vuoden kokemuksella!

Kuljetuspalvelut Jyväskylässä

Kuljetusliikkeemme tarjoaa kuljetukset luotettavasti Jyväskylästä koko Keski-Suomen alueelle. Kauttamme saat tarvittaessa myös koko Suomen kattavat kuljetuspalvelut. Kuljetuspalvelumme toimii asiakkaan ehdoilla eli räätälöimme palvelun sisällön aina kunkin asiakkaan tarpeita vastaavaksi.
Ajamme kuutena päivänä viikossa jokaiseen kuntakeskukseen Keski-Suomen alueella maanantaista lauantaihin.

Toimintamme ulottuu myös muille paikkakunnille, kuten:

Kuljetuspalvelu Kuopio

Kuljetuspalvelu Oulu

Kuljetuspalvelu Tampere

kuljetuspalvelut jyväskylä
Työmme sisältää paljon sopimuskuljetuksia, kuten lähettikuljetuksia, elintarvikkeiden, varaosien ja rakennustavaroiden kuljetuksia. Tarjoamme yrityksille myös muuttokuljetuksia. Tarpeen vaatiessa tarjoamme myös muuttokuorman välisäilytyksen lämpimässä varastossa. Lisäksi vuokraamme asiakkaidemme käyttöön tilaa jakeluterminaalistamme, joka sijaitsee Jyväskylässä, lähellä kaupungin keskustaa.

Kuljetuspalvelut monipuolisesti

Kuljetusliikkeemme kuljettaa luotettavasti isot ja pienet tavarat ja tuotteet perille. Olipa kuljetustarpeesi lava, kolli, kodinkone, huonekalu, elektroniikkaa tai mitä tahansa, me kuljetamme sen juuri tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.
Vastaamme niin yksittäiseen kuin jatkuvaankin kuljetustarpeeseen. Yksittäisten pakettien ja lavojen jakelu hoituu siinä missä säännöllinen päivittäinen jakelu. Monipuolinen kalustomme taipuu kaikenlaisiin kappaletavarakuljetuksiin tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla.
kuljetuspalvelut täytekuva
Mikäli kuljetustarpeesi suuntautuu muualle Suomeen, kysy meiltä tarjousta kuljetuspalvelusta. Hoidamme päivittäistä runkoliikennettä läpi koko Suomen, ja runkoverkostomme kattaakin ison osan Suomea. Päivittäinen runko- ja jakeluliikenteemme suuntaa Jyväskylästä muun muassa Kuopioon, Tampereelle, Joensuuhun, Ouluun sekä pääkaupunkiseudulle.
Kalustoomme kuuluu myös vaihtolavalaitteistolla varustettu kuorma-auto, jolla onnistuvat konekuljetukset sekä vaihtolavojen toimitukset erilaisiin tarpeisiin, niin taloyhtiöiden pihatalkoisiin, yksityishenkilöiden remonttikohteisiin kuin rakennustyömaillekin.
Meiltä tilaat myös koura-auton, joka mahdollistaa monenlaisten maa-ainesten ja kappaleiden siirtämisen. Koura-auto on tarkka ja nopea, sillä koura-autolla lastin pystyy purkamaan lavalta juuri sinne mihin pitääkin.
Kauttamme onnistuvat myös metallin, puun ja renkaiden keräily Hiabilla varustetulla kuorma-autolla ja peräkärryllä.
lähettipalvelut jyväskylä

Kappaletavara­kuljetukset

Ajamme kappaletavarakuljetuksia Jyväskylästä käsin pääasiassa Keski-Suomen kuntakeskuksiin. Sopimuksen mukaan autot liikkuvat koko Suomessa. Kuljetukset tehdään vankalla kokemuksella ja osaavasti. Onhan meillä kokemusta vuodesta 1993.

Pikakuljetus- ja lähettipalvelut

Tarjoamme nopeata ja luotettavaa lähettipalvelua Keski-Suomen alueella. Pakettipalvelumme palvelee yrityksiä ja yksityisiä kuluttajia. Ota yhteyttä ja kysy pikalähettipalveluamme.