Kuljetuspalvelut 

Kuljetuspalvelut Jyväskylä ja Keski-Suomi

Kuljetusliikkeemme tarjoaa kuljetukset luotettavasti Jyväskylästä koko Keski-Suomen alueelle. Kauttamme saat tarvittaessa myös koko Suomen kattavat kuljetuspalvelut. Kuljetuspalvelumme toimii asiakkaan ehdoilla eli räätälöimme palvelun sisällön aina kunkin asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Ajamme kuutena päivänä viikossa jokaiseen kuntakeskukseen Keski-Suomen alueella maanantaista lauantaihin.

Työmme sisältää paljon sopimuskuljetuksia mm. lähettikuljetuksia, elintarvikkeiden, varaosien ja rakennustavaroiden kuljetuksia. Lisäksi vuokraamme asiakkaidemme käyttöön tilaa jakeluterminaalistamme, joka sijaitsee Jyväskylässä, lähellä kaupungin keskustaa.

Soita ajojärjestelyt 050 3834588 ja tilaa kuljetus 

Kappaletavarakuljetukset

Ajamme kappaletavarakuljetuksia Jyväskylästä käsin pääasiassa Keski-Suomen kuntakeskuksiin. Sopimuksen mukaan autot liikkuvat koko Suomessa. Kuljetukset tehdään vankalla kokemuksella ja osaavasti. Onhan meillä kokemusta vuodesta 1993.

Pikakuljetus- ja lähettipalvelut

Tarjoamme nopeata ja luotettavaa lähettipalvelua Keski-Suomen alueella. Pakettipalvelumme palvelee yrityksiä ja yksityisiä kuluttajia. Ota yhteyttä ja kysy pikalähettipalveluamme.

Kuljetuspalvelut monipuolisesti

Kuljetusliikkeemme kuljettaa luotettavasti isot ja pienet tavarat ja tuotteet perille. Olipa kuljetustarpeesi lava, kolli, kodinkone, huonekalu, elektroniikkaa tai mitä tahansa, me kuljetamme sen juuri tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Vastaamme niin yksittäiseen kuin jatkuvaankin kuljetustarpeeseen. Yksittäisten pakettien ja lavojen jakelu hoituu siinä missä säännöllinen päivittäinen jakelu. Monipuolinen kalustomme taipuu kaikenlaisiin kappaletavarakuljetuksiin tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla.

Kalustoomme kuuluu myös vaihtolavalaitteistolla varustettu kuorma-auto, jolla onnistuvat konekuljetukset sekä vaihtolavojen toimitukset erilaisiin tarpeisiin, niin taloyhtiöiden pihatalkoisiin, yksityishenkilöiden remonttikohteisiin kuin rakennustyömaillekin. 

Meiltä tilaat myös koura-auton, joka mahdollistaa monenlaisten maa-ainesten ja kappaleiden siirtämisen. Koura-auto on tarkka ja nopea, sillä koura-autolla lastin pystyy purkamaan lavalta juuri sinne mihin pitääkin. Kauttamme onnistuvat myös metallin, puun ja renkaiden keräily Hiabilla varustetulla kuorma-autolla ja peräkärryllä.