Kuljetusliike joka toimii 30 vuoden kokemuksella!

Kuriiripalvelu ja lähettipalvelu Jyväskylä

Kuljetusliike Kuljetusapu Kimmo Taipale tarjoaa luotettavat pikakuljetukset ja kuriiripalvelut yrityksille Jyväskylästä käsin koko Suomeen. Onpa kyseessä kirjekuori, lava tai putkinippu, voit luottaa siihen, että toimitamme lähetyksesi ajoissa perille. Kuljetusapu Kimmo Taipale tarjoaa nopeat kuriiripalvelut ja tehokkaat kuljetukset, jotka auttavat sinua reagoimaan asiakkaidesi kiireellisiin tarpeisiin.
Pikakuljetus- ja kuriiripalvelumme toimittaa perille kaiken aina kirjekuoresta suuriin teollisuuden tuotteisiin. Kaikenlaiset lähetykset kulkeutuvat kauttamme perille nopeasti ja turvallisesti. Ripeät kuljettajamme palvelevat toimintavarmalla kalustolla aamusta iltamyöhään. Tarjoamme kaikki kuljetuspalvelut Jyväskylässä.
Kuriiripalvelumme ulottuu myös muille paikkakunnille, kuten:

Kuriiripalvelu Kuopio

Kuriiripalvelu Oulu

Kuriiripalvelu Tampere

pikakuljetus jyväskylä
Pikakuljetus sopii kaikenlaisille toimituksille – kirjeistä, paketeista ja varaosista aina elintarvikkeisiin ja lääkkeisiin. Käytämme pikakuljetuksiin sekä tavallista että lämpösäädeltyä kalustoa, jolla kuljetamme toimituksesi perille asianmukaisesti, vahingoittumattomana ja tietenkin nopeasti!
Olemme tarvittaessa nopealla aikataululla käytettävissäsi ja voimme kuljettaa pikaisesti tuotteesi ja tavarasi kaikkialle Suomeen. Palvelemme joustavasti ja monipuolisen kalustomme avulla voimme kuljettaa lähes mitä vain. Noudamme varaosat, toimitamme lähtevän tavaran, viemme tärkeät paketit perille – mikä vain on tarpeen, palvelemme yritystäsi aikailematta.

Pikakuljetus- ja kuriiripalvelut kuljettavat perille kaiken Jyväskylästä käsin

Kun toimituksesi on kiireellinen, tarjoamme luotettavat ja joustavat pikakuljetukset Jyväskylässä ja koko Keski-Suomen alueella, sekä tilauksesta myös ympäri Suomen.
Monipuolisen ja kattavan kalustomme ansiosta pystymme reagoimaan yllättäviin tilanteisiin lyhyelläkin varoitusajalla. Lähetykset toimitetaan paikasta toiseen nopeasti ja varmasti.
kuriiripalvelut jyväskylä