Kappaletavara­kuljetukset sopimuksen mukaan

Kappaletavarakuljetus Jyväskylä
ja Keski-Suomi

Ajamme kappaletavarakuljetuksia Jyväskylästä käsin pääasiassa Keski-Suomen kuntakeskuksiin. Tarvittaessa automme liikkuvat kuitenkin sopimuksen mukaan koko Suomen alueella. Kaikki kuljetukset teemme vankalla osaamisella ja ammattitaidolla – onhan meillä kokemusta jo vuodesta 1993.

Monipuoliseen kalustoomme kuuluvat erikokoiset jakeluautot pakettiautoista lämpösäädeltyihin rekkoihin. Kattavan kuljetuskaluston ansiosta voimme hoitaa luotettavasti ja laadukkaasti kaikenlaiset kappaletavarakuljetukset laidasta laitaan, tavallisista pakettikuljetuksista aina vaarallisten aineiden ja elintarvikkeiden kuljetuksiin. Olemmekin luotettu logistiikkakumppani lukuisille eri yrityksille, jotka arvostavat täsmällisyyttä ja jatkuvasti kehittyvää toimintaa.

Kappaletavarakuljetus Jyväskylä

Kappaletavarakuljetus toimittaa isot ja pienet paketit sujuvasti perille asti

Kappaletavarakuljetus on kustannustehokas ratkaisu tarpeeseesi, olipa lähetyksesi minkä kokoinen tahansa. Kuljetamme ammattitaidolla muun muassa lavatavarat, rakennustarvikkeet, varaosat, elektroniikan sekä myynti- ja ostotuotteet, kuten huonekalut ja kodinkoneet. Lämpösäädellyn kuljetuskalustomme ansiosta myös elintarvikkeiden ja muiden kylmäsäilytystä vaativien tuotteiden kappaletavarakuljetukset pääsevät luottavasti perille. Kattavat mahdollisuudet ovat varmistaneet meistä eri alojen toimijoiden logistiikkakumppaneita, joiden tekemiseen luotetaan.

Olipa lähetyksesi pieni tai iso, hoidamme kappaletavarakuljetukset tarpeittesi ja toiveittesi mukaan. Vankka kokemuksemme ja ammattitaitoiset kuljettajamme takaavat, että kuljetukset sujuvat tavaran koosta tai erityisvaatimuksista riippumatta kauttamme ripeästi ja varmasti!

Kun etsit luotettavaa logistiikkakumppania, valitse Kuljetusapu Kimmo Taipale

Meiltä onnistuvat kaikenlaiset kappaletavarakuljetukset joustavasti tarpeesi mukaan sekä yksittäisinä keikkoina että toistuvina sopimuskuljetuksina. Yksittäisten pakettien ja lavojen toimitus hoituu siinä missä säännöllinen sopimusjakelukin, riippumatta lastaus- ja purkupaikkojen määrästä.

Lähettäjän tulee pakata tavarat huolellisesti siten, että ne kestävät kuljetuksen. Vastaanottajan velvollisuutena puolestaan on tarkastaa lähetys ennen vastaanottokuittauksen tekemistä.

luotettava logistiikkakumppani
Olipa kyseessä sitten iso tai pieni kappaletavarakuljetus, me hoidamme sen puolestasi! Monipuolinen kalustomme taipuu kaikenlaisiin kappaletavarakuljetuksiin rahdin laadusta riippumatta lyhyelläkin varoitusajalla. Tarvitsitpa siis kuljetusta lavalle, rullakolle, laatikolle, nipulle tai mille tahansa muulle kappaletavaralle, lähettäminen on helppoa, kun otat meidät logistiikkakumppaniksesi.
Kappaletavarakuljetusten lisäksi meiltä onnistuvat myös muut kuljetuspalvelut varmasti ja luotettavasti, kuten sopimuskuljetukset sekä pikakuljetus- ja lähettipalvelut.
Viemme perille niin pienet kuin isotkin tavarat rahdin koosta riippumatta, sovittuja aikatauluja noudattaen.