Kappaletavara­kuljetukset sopimuksen mukaan

Kappaletavarakuljetus Jyväskylä
ja Keski-Suomi

Ajamme kappaletavarakuljetuksia Jyväskylästä käsin pääasiassa Keski-Suomen kuntakeskuksiin. Sopimuksen mukaan autot liikkuvat tarvittaessa koko Suomessa. Kuljetukset tehdään vankalla kokemuksella ja osaavasti. Onhan meillä kokemusta vuodesta 1993.
Kalustoomme kuuluvat erikokoiset jakeluautot pakettiautoista lämpösäädeltyihin rekkoihin. Voimme siis hoitaa kaikenlaiset kappaletavarakuljetukset tavallisista pakettikuljetuksista vaarallisten aineiden sekä elintarvikkeiden kuljetuksiin.
Kappaletavarakuljetus Jyväskylä
Kappaletavarakuljetus on kustannustehokas ratkaisu liikuttamaan niin pieniä kuin suuriakin paketteja. Kuljetamme muun muassa lavatavaraa, myynti- ja ostotuotteet (kuten huonekalut ja kodinkoneet), rakennustarvikkeet, varaosat sekä elektroniikkaa. Myös elintarvikkeiden kylmäkuljetus onnistuu lämpösäädellyllä kalustollamme.
Hoidamme kaikenlaiset kappaletavarakuljetukset tarpeittesi mukaan. Vankka kokemuksemme ja ammattitaitoiset kuljettajamme takaavat sujuvat ja ripeät kuljetukset, jotka hoituvat luotettavasti meidän kauttamme!

Kun etsit luotettavaa logistiikkakumppania, valitse Kuljetusapu Kimmo Taipale

Meiltä onnistuvat kappaletavarakuljetukset sekä yksittäisinä keikkoina että säännöllisinä kuljetuksina. Yksittäisten pakettien ja lavojen jakelu hoituu siinä missä säännöllinen päivittäinen jakelu. Lastaus- ja purkupaikkojen määrällä ei ole väliä.
Lähettäjän tulee pakata tavarat siten, että ne kestävät kuljetuksen ja vastaanottajan velvollisuutena on tarkastaa tavarat ennen vastaanottokuittauksen tekemistä.
luotettava logistiikkakumppani
On kyseessä sitten iso tai pieni kappaletavarakuljetus, niin me hoidamme sen! Monipuolinen kalustomme taipuu kaikenlaisiin kappaletavarakuljetuksiin lyhyelläkin varoitusajalla. Lavan, rullakon, laatikon, nipun tai muun kappaletavaran lähettäminen on helppoa, kun otat meidät logistiikkakumppaniksi.
Kappaletavarakuljetusten lisäksi meiltä onnistuvat myös muut kuljetuspalvelut varmasti ja luotettavasti, kuten sopimuskuljetukset sekä pikakuljetus- ja lähettipalvelut.
Viemme perille niin pienet kuin isotkin tavarat rahdin koosta riippumatta, sovittuja aikatauluja noudattaen.