Kappaletavarakuljetukset 

Kappaletavarakuljetus Jyväskylä ja Keski-Suomi

Ajamme kappaletavarakuljetuksia Jyväskylästä käsin pääasiassa Keski-Suomen kuntakeskuksiin. Sopimuksen mukaan autot liikkuvat tarvittaessa koko Suomessa. Kuljetukset tehdään vankalla kokemuksella ja osaavasti. Onhan meillä kokemusta vuodesta 1993.

Kalustoomme kuuluvat erikokoiset jakeluautot pakettiautoista lämpösäädeltyihin rekkoihin. Voimme siis hoitaa kaikenlaiset kappaletavarakuljetukset tavallisista pakettikuljetuksista vaarallisten aineiden sekä elintarvikkeiden kuljetuksiin. Kappaletavarakuljetus on kustannustehokas ratkaisu liikuttamaan niin pieniä kuin suuriakin paketteja.

Kuljetamme mm.:

  • lavatavarat
  • myynti- ja ostotuotteet (kuten huonekalut ja kodinkoneet)
  • rakennustarvikkeet
  • elintarvikkeet
  • varaosat
  • elektroniikkaa

Hoidamme kaikenlaiset kappaletavarakuljetukset tarpeittesi mukaan. Vankka kokemuksemme ja ammattitaitoiset kuljettajamme takaavat sujuvat ja ripeät kuljetukset, jotka hoituvat luotettavasti meidän kauttamme!

Pyydä tarjous

Meiltä onnistuvat kappaletavarakuljetukset sekä yksittäisinä keikkoina että säännöllisinä kuljetuksina. Yksittäisten pakettien ja lavojen jakelu hoituu siinä missä säännöllinen päivittäinen jakelu. Lastaus- ja purkupaikkojen määrällä ei ole väliä. Lähettäjän tulee pakata tavarat siten, että ne kestävät kuljetuksen ja vastaanottajan velvollisuutena on tarkastaa tavarat ennen vastaanottokuittauksen tekemistä.

On kyseessä sitten iso tai pieni kappaletavarakuljetus, niin me hoidamme sen! Monipuolinen kalustomme taipuu kaikenlaisiin kappaletavarakuljetuksiin lyhyelläkin varoitusajalla. Lavan, rullakon, laatikon, nipun tai muun kappaletavaran lähettäminen on helppoa, kun otat meidät logistiikkakumppaniksi.

Kappaletavarakuljetusten lisäksi meiltä onnistuvat myös muut kuljetuspalvelut varmasti ja luotettavasti, kuten sopimuskuljetukset sekä pikakuljetus- ja lähettipalvelut. Viemme perille niin pienet kuin isotkin tavarat rahdin koosta riippumatta, sovittuja aikatauluja noudattaen.

Kysy lisää kappaletavarakuljetuksista