Yritysmuutto avaimet käteen

Muuttokuljetukset Jyväskylä ja Keski-Suomi

Tarjoamme kokonaisvaltaiset yritysmuutot avaimet käteen -palveluna. Meiltä vuokraat muuttolaatikot juuri tarpeesi mukaan ja voit olla varma, että ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa muuttokuorman kuljetuksen asianmukaisella huolellisuudella.
Pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille, niin saat tietää yritysmuuttosi tarkan hinnan!
yritysmuutot jyväskylä
Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa niin pienen yksittäisen esineen kuljetuksen kuin isommatkin muuttokuljetukset. Tarpeen vaatiessa tarjoamme myös muuttokuorman välisäilytyksen lämpimässä varastossa.
Kuljetusapu Kimmo Taipale Oy on perustettu vuonna 1993, joten meillä on näkemystä ja kokemusta siitä, miten kuljetukset sujuvat mallikkaasti, aina asiakkaan etu huomioiden. Henkilökuntamme on kokenutta ja panostamme yrityksessämme henkilöstön ammattitaitoon sekä työhyvinvointiin. Arvomaailmaamme kuuluvat oikeudenmukaisuus, rehellisyys ja luotettavuus. Kanssamme on helppoa ja turvallista asioida.

Muuttopalvelu Jyväskylä ja Keski-Suomi

Tarjoamme muuttoauton kuljettajineen käyttöön tarpeesi mukaan Jyväskylässä ja Keski-Suomen alueella. Hoidamme ammattitaidolla muuttokuljetukset yksityishenkilöille sekä yrityksille.
Tarvittaessa muuttokuljetus kulkeutuu muuallekin Suomeen.
Meiltä löytyy sopiva muuttoauto pieneen ja isompaan tarpeeseen:
  • Pakettiautot pienille muuttokuormille, yksittäisille huonekaluille sekä pikku paketeille.
  • Kylkiaukeavat sekä umpikorilliset kuorma-autot, joissa perälautanostimet, isoillekin muutoille.
muuttokuljetukset jyväskylä