Vaihtolava, roskalava, jätelava, siirtolava…

Vaihtolavat Jyväskylä ja Keski-Suomi

Vaihtolava tunnetaan monella nimellä – siirtolava, roskalava, jätelava, puutarhajätelava, rakennusjätelava, talkoolava… Kaikki tarkoittavat kuitenkin samaa asiaa. Vaihtolava sopii erinomaisesti suurten jätemäärien keräämiseen ja lajitteluun erilaisissa kohteissa. Lava soveltuu erityisen hyvin rakennustyömaille ja pihoille siivoustalkoisiin esimerkiksi risujen, roskien ja muun puutarhajätteen keräykseen.
Vuokratessasi vaihtolavan meiltä, huolehdimme tietenkin myös noutamamme vaihtolavan sisällön hävittämisestä; toimitamme vaihtolavan sisällön aina asianmukaiseen jatkokäsittelyyn.
vaihtolavat jyväskylä
Kalustoomme kuuluu vaihtolavalaitteistolla varustettu kuorma-auto, jolla onnistuvat vaihtolavojen toimitukset sekä tarvittaessa konekuljetukset erilaisiin tarpeisiin, niin taloyhtiöiden pihatalkoisiin kuin rakennustyömaillekin.

Vaihtolava-auto palvelee yksityistalouksia, taloyhtiöitä ja rakennustyömaita

Meiltä tilaat sopivat vaihtolavat monipuolisesti erilaisiin tilanteisiin, aina ammattilaisten tarpeista taloyhtiön talkookäyttöön. Toimitamme vaihtolavan lyhyelläkin varoitusajalla haluamaasi kohteeseen ja noudamme sen sovittuna ajankohtana.
Vaihtolavat soveltuvat esimerkiksi remontin jätteiden keräykseen, painavien jätteiden keräykseen, lumenajoon ja hiekoitushiekan keräykseen, taloyhtiöiden ja yksityishenkilöiden roskalavaksi sekä pihatalkoiden puutarhajätteille tai mullan ja kiviaineksen ajoon.
vaihtolava täytekuva
Tilaa vaihtolava meiltä tarpeidesi mukaan päiväksi tai pidemmäksi aikaa. Toimitamme vaihtolavan toivottuna aikana kohteeseesi ja haemme pois sekä toimitamme jätteen asianmukaisesti hävitettäväksi.
Mikäli hävitettävät jätteet ovat hankalassa paikassa, esimerkiksi jonkin esteen takana, meiltä tilaat myös koura-auton, joka mahdollistaa monenlaisten maa-ainesten ja kappaleiden siirtämisen. Mikäli koura-auto on tarkoitukseesi turhan järeä, onnistuu kauttamme myös mm. metallin, puun ja renkaiden keräily Hiabilla varustetulla kuorma-autolla ja peräkärryllä.
Kaikissa kuljetustarpeissa apunasi on Kuljetusapu Kimmo Taipale. Hoidamme kuljetukset kustannustehokkaasti, aina asiakkaan etu huomioiden Jyväskylästä tarvittaessa koko Suomeen. Arvojamme ovat rehellisyys ja luotettavuus: se mikä luvataan, se pidetään.
Tarjoamme kattavat kuljetuspalvelut varmasti ja luotettavasti, kuten jakelu– ja sopimuskuljetukset, kappaletavarakuljetukset sekä pikakuljetus- ja lähettipalvelut. Viemme perille niin pienet kuin isotkin tavarat rahdin koosta riippumatta, sovittuja aikatauluja noudattaen.