Runko- ja jakeluliikenne Jyväskylästä käsin koko Suomeen

Kotimaan runkokuljetus

Hoidamme päivittäistä runkoliikennettä läpi koko Suomen. Noudot ja jakelut tapahtuvat asiakkaan toiveiden mukaisesti – suoraan varastosta varastoon. Runkoverkostomme kattaa ison osan Suomea. Päivittäinen runko- ja jakeluliikenteemme suuntaa Jyväskylästä muun muassa paikkakunnille Kuopio, Tampere, Joensuu, Oulu sekä pääkaupunkiseutu. 

Toimintavarma ja nykyaikainen kalusto takaa tiukoissakin aikatauluissa pysymisen. Runkoliikenne keskittyy jakelualueiden välille ja näin pystymme tarjoamaan nopean kuljetuksen loppupäämäärään asti. Runkoliikenne on suunniteltu niin, että voimme tarjota nopeutta ja tehokkuutta läpi Suomen alhaalta ylös sekä myös poikittaisena liikenteenä.

Jakeluliikenne tarpeitasi palvellen

Jakeluliikenteessä olemme vahvasti näkyvillä etenkin Keski-Suomen kuntakeskuksissa, kuutena päivänä viikossa. Yhteistyökumppaneidemme ansiosta loppujakelu kauttamme onnistuu myös muualle Suomeen.

Suurin osa kuljetussuoritteista syntyy kaupan keskusliikkeiden, tukkukauppojen ja huolintaliikkeiden, sekä yhteistyökumppaneiden toimeksiannoista ja yksityistalouksien jakelu- ja muuttokuljetuksista.

Olipa kuljetustarpeesi lava, kolli, kodinkone, huonekalu, elektroniikkaa, elintarvikkeita tai mitä tahansa, me kuljetamme sen juuri tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Vastaamme niin yksittäiseen kuin jatkuvaankin kuljetustarpeeseen.