Koura-auto ja vaihtolavat 

Koura-autokuljetukset, konekuljetukset ja vaihtolavat Jyväskylä ja Keski-Suomi

Kuljetusapu Kimmo Taipale on logistiikkakumppani, joka pystyy vastaamaan asiakkaiden monenlaisiin kuljetustarpeisiin. Kalustoomme kuuluu vaihtolavalaitteistolla varustettu kuorma-auto, jolla onnistuvat konekuljetukset sekä vaihtolavojen toimitukset erilaisiin tarpeisiin, niin taloyhtiöiden pihatalkoisiin kuin rakennustyömaillekin.

Meiltä tilaat myös koura-auton, joka mahdollistaa monenlaisten maa-ainesten ja kappaleiden siirtämisen. Koura-auto on tarkka, tehokas ja nopea, sillä koura-autolla kuljetettaessa lastin pystyy purkamaan lavalta juuri sinne mihin pitääkin. Näin säästyy runsaasti aikaa ja vaivaa, kun lastia ei enää tarvitse erikseen siirtää jälkeenpäin.

Mikäli koura-auto on tarkoitukseesi turhan järeä, onnistuu kauttamme myös mm. metallin, puun ja renkaiden keräily Hiabilla varustetulla kuorma-autolla ja peräkärryllä.

Pyydä tarjous

Koura-auto nopeuttaa ja helpottaa tuntuvasti urakkaa kuin urakkaa, koska kouralla voidaan nostaa nopeasti esimerkiksi pihatöiden yhteydessä erilaiset puutarhajätteet, puut ja risut suoraan vaihtolavalle. Koura-auto soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi pensasaitojen siirtämiseen tai kantojen ja muiden vaikeasti lastattavien jätteiden nostamiseen ja kuljettamiseen. Myös rakennustyömaiden metalliromut sekä muut jätteet on vaivatonta nostaa koura-autolla jätelavalle.

Tarjoamme kattavat kuljetuspalvelut varmasti ja luotettavasti, kuten jakelu ja sopimuskuljetukset, kappaletavarakuljetukset sekä pikakuljetus- ja lähettipalvelut. Viemme perille niin pienet kuin isotkin tavarat rahdin koosta riippumatta, sovittuja aikatauluja noudattaen.

Kaikissa kuljetustarpeissa apunasi on Kuljetusapu Kimmo Taipale. Hoidamme kuljetukset kustannustehokkaasti, aina asiakkaan etu huomioiden Jyväskylästä tarvittaessa koko Suomeen. Arvojamme ovat rehellisyys ja luotettavuus: se mikä luvataan, se pidetään.

Ota yhteyttä niin räätälöidään juuri teille sopivat kuljetukset!