Koura-autot Jyväskylä ja Keski-Suomi 

Koura-auto palvelee yrityksiä, taloyhtiöitä sekä kotitalouksia

Kuljetusapu Kimmo Taipale Oy:n koura-auto auttaa monenlaisissa kohteissa painavien kappaleiden nostoissa ja siirroissa Jyväskylässä ja koko Keski-Suomen alueella. Koura-auto on suositeltava apu kohteisiin, missä siirrettävän kiviaineksen, rakennusjätteen, metalliromun tai minkä tahansa vaikeasti siirrettävän aineksen lastaus tai purku tapahtuu esimerkiksi jonkin esteen yli, sillä koura nostaa siirrettävät kappaleet korkeidenkin esteiden yli vaivatta. Koura-autot ovat hyvä apu etenkin yrityksille sekä taloyhtiöille, mutta palvelemme koura-autolla mielellämme myös kotitalouksia.

Palvelemme asiakkaitamme joustavalla aikataululla, asiantuntevasti ja tehokkaasti. Kysy rohkeasti lisää koura-automme tarjoamista siirto- ja kuljetusratkaisuista.

Tilaa koura-auto ja vaihtolava Jyväskylän ja Keski-Suomen alueelle

Koura-auto helpottaa ja nopeuttaa huomattavasti urakkaa kuin urakkaa. Rakennustyömailla koura nostaa vaikkapa purkujätteen nopeasti lavalle kuljetettavaksi. Taloyhtiön pihatöiden yhteydessä kouralla voidaan nostaa helposti erilaiset puutarhajätteet, puut ja risut suoraan vaihtolavalle. Koura-auton avulla myös esimerkiksi romuautojen ja renkaiden keräily kotipihasta onnistuu vaivatta. Urakkaasi soveltuvan vaihtolavan tilaat helposti meiltä koura-auton pariksi, jolloin urakkasi helpottuu vielä lisää.

Koura-auto soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi rakennus- ja remonttityömaille rakennusjätteiden ja metalliromujen sekä muiden kappaleiden vaivattomaan nostamiseen ja siirtoon. Koura-auto soveltuu kaikkien vaikeasti lastattavien kappaleiden nostamiseen ja kuljettamiseen. Koura-autolla voidaan lisäksi toimittaa kaikki maa-ainekset kätevästi juuri oikeaan kohtaan yrityksille, taloyhtiöille sekä koti- ja mökkipihoihin Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella.

Koura-auto mahdollistaa monenlaisten maa-ainesten ja kappaleiden siirtämisen. Koura-auto on tarkka, tehokas ja nopea, sillä koura-autolla kuljetettaessa lastin pystyy purkamaan lavalta juuri sinne minne pitääkin. Mikäli koura-auto on tarkoitukseesi turhan järeä, onnistuu kauttamme myös mm. metallin, puun ja renkaiden keräily Hiabilla varustetulla kuorma-autolla ja peräkärryllä.